Sentiasa Berhubung Ketika Dalam Proses Reka Bentuk dan Pembuatan Papan Litar Bercetak

Satu-satunya pelantar cloud bagi reka bentuk dan pembuatan papan litar bercetak. Layari dengan lancar melalui Altium Designer atau mana-mana peranti yang disambung ke internet. Boleh didapati dengan Pakej Langganan Altium.

Kongsi dan Kolaborasi

Kongsi pautan laman sesawang reka bentuk anda bagi proses kolaborasi yang mudah, atau hanya hantarkan salinan dokumen reka bentuk anda . Dengan Altium 365, anda boleh kongsikan reka bentuk papan litar bercetak anda dengan sesiapa sahaja tanpa perlu membimbangkan tentang sebarang masalah mengenai keselamatan IP atau kawalan pemilikan.

 
 
 
 
Semua Dalam Satu

Letakkan kesemua reka bentuk, dokumen dan peserta dalam satu tempat yang sama supaya anda boleh mengakses data ini dari mana-mana peranti, di mana-mana sahaja. Altium 365 menggunakan kepintaran khusus-CAD untuk menyimpan data anda dan memastikan projek dan dokumen anda mudah untuk diakses dan dicari.

Maksimumkan Potensi
Altium Designer Anda

Gunakan Altium Designer sambil memanfaatkan fungsi integrasi yang lancar dengan Altium 365 bersama dengan penambahbaikan ke atas kemampuan reka bentuk anda.

 
 
Dapatkan Altium 365 Sekarang

Naiktarafkan Altium Designer Anda Dengan Altium 365