Pakej Langganan Pro 

Pengurusan data dan komponen yang lengkap untuk setiap reka bentuk elektronik

Pengurusan Mudah Data Reka Bentuk dan Komponen  

 Pakej Langganan Pro merangkumi kesemua item di dalam Pakej Standard, bersama dengan data reka bentuk dan keupayaan untuk menguruskan  komponen  yang canggih.

Kitaran Hidup dan Penggunaan Semula Reka Bentuk

Manfaatkan rekaan yang anda percayai dengan keupayaan untuk menggunakan semula ciptaan anda yang terdahulu

Keadaan kitaran hidup yang boleh diubah dan pelarasan data ECAD dengan PLM anda membolehkan pasukan anda melakukan tugasan dengan simpanan aset yang disahkan       

Pengurusan Komponen

Pastikan pasukan anda melakukan tugas dengan menggunakan komponen yang sah dengan penggunaan fungsi kawalan kitaran hidup, where-used, dan templat

Pilih komponen yang anda ingin gunakan bersama dengan data pembekal yang disediakan oleh Octopart Library Plus, dan IHS Markit®.

Kolaborasi ECAD-MCAD Yang Canggih

Dengan sokongan yang canggih bagi geometri yang dibawa daripada SOLIDWORKS®, PTC Creo® Parametric™, dan Autodesk Inventor®, anda boleh memaksimumkan proses kolaborasi ECAD-MCAD anda.

Urus Pasukan dan Data Rekaan Anda Dengan Selamat

Pasukan anda boleh terus melakukan tugas dengan cemerlang dengan adanya kebolehan untuk mengawal konfigurasi alatan, peranan, kumpulan, dan kebenaran mengakses. 

Akses Untuk Penyelenggaraan dan Kemas Kini

Dapatkan akses untuk Altium Designer yang baharu sebaik sehaja perisian dikeluarkan. Setiap versi Altium Designer yang baharu akan mendapat penyelengaraan selama 36 bulan selepas tarikh pengeluaran.

Proses Pengilangan Yang Mudah

Elakkan daripada pembaziran kos dan masa dengan berkongsi pakej salinan versi terkawal dengan pihak pengilang anda. Pihak pengilang anda boleh melihat dan meninggalkan komen di dokumen anda tanpa perlu memasang Altium Designer

Pertolongan dan Pembelajaran Tanpa Had

Dapatkan jawapan bagi setiap persoalan anda dengan pantas dengan adanya fungi sokongan keutamaan.

Asah kemahiran dan pengetahuan pasukan anda dengan akses tanpa had untuk kursus on-demand

Langgan Sekarang